Projektituki hakemus 2020

Projektituki on jälleen haettavissa Tampereen kaupungilta;

Liikuntapalvelut myöntää projektitukea urheiluseuroille aikuisten ja vähintään 15 vuotta täyttäneiden nuorten kansainvälisen kilpailutoiminnan ja ystävyyskaupunkitoiminnan matka-, majoitus-, ylöspito-, järjestämis- ja osallistumiskustannuksiin, poikkeaviin harjoittelu- ja kilpailuolosuhteisiin, tamperelaisen huippu-urheilutoiminnan tukemiseen ja muuhun merkittävään liikuntatoimintaan. Alle 15-vuotiaille voidaan myöntää nimellinen tuki ystävyyskaupunkitoimintaan. Hakijana toimii urheiluseura, ei yksittäinen lajijaosto tai yksityishenkilö.

Hakukaavake: 

https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/avustuksetjatuet.html

Täytä hakemus ja lähetä se 31.5.2020 mennessä osoitteeseen sihteeri@tammc.com .

Jätä kommentti