Jäsentiedote 2020

Hei!                         

Olemme taas uuden kauden äärellä! Viime kesän likaiset putsarit alkavat olla jo pestynä ja odottavat kesän kahinoita. Poikkeuksellisen leuto talvi on tarjonnut innokkaimmille lähes ympärivuotisen mahdollisuuden ajaa kesärenkailla.

Toimintamme Kaanaassa on vakiintunut hyvälle tasolle. Kuljettajamäärät radalla ovat olleet noususuhdanteiset johtuen pitkälti TamMC:n aktiivisesta toiminnasta radalla sekä hyvästä kunnossapidosta. Kesän toimintamme ytimessä ovat crossikoulut ja sarjacrossit. Viime kesänä saimme hyvin porukkaa kumpaankin. Sarjacrosseissa pisteitä keräsi viime vuonna kaikki luokat mukaan lukien 80 kuljettajaa! Jatketaan tänä kesänä samaan malliin. 

  Huomautus tässä välissä kaikkiin kirjeen tuleviin kohtiin: Korona-virus vaikuttaa laajalla rintamalla myös Tammcin kilpailu- ja harrastustoimintoihin. Seuraamme ohjeistuksia ja ilmoitamme välittömästi muutoksista TamMC facessa ja kotisivuilla.

Kaanaan kilpailut 2020

Viime kesänä motocross kilpailut palasivat Kaanaaseen pitkän tauon jälkeen. Edellisen kerran kisoja Kaanaassa ajettiin vuonna 2011. MX-Liiga kilpailut menivät kokonaisuutena hyvin ja saimme positiivista palautetta monellakin saralla. Järjestelyt toimivat kokonaisuutena ja non-stop aikataulu sai kiitosta. Tänä kesänä järjestämme SM-motocross kilpailun Kaanaassa 18.7. – 19.7.2020. Kilpailut eivät onnistu ilman runsasta talkooporukkaa, joten toivomme, että tänäkin kesänä saadaan riittävästi porukkaa kilpailujen läpiviemiseksi onnistuneesti. Talkooporukan ilmoittautuminen aukeaa kotisivuille kevään aikana. 

Jäsenyys 2020

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan: norm. jäsen 50,-, perhejäsen 80,-, kannatusjäsen 30,-. Maksathan eräpäivään mennessä, kiitos! Jäsenmaksulaskut toimitettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa SML Motin kautta sähköpostilla. Jäsenkortteja ei enää toimiteta. Korteille ei juuri ole ollut tarvetta. Jatkossa mm. sarjoissa jäsenyys voidaan tarkistaa omasta rekisteristä. 

Lisenssikoulutus  

Uusille kilpailemaan lähteville kuljettajille piti järjestää lisenssikoulutus huhtikuun aikana. Koronan aiheuttamien rajoitusten mukaisesti koulutusta on siirretty. Pyytäisimmekin lisenssikoulutuksesta kiinnostuneita laittamaan viestiä Jarnolle (jarno.kauppinen@tammc.com), niin saadaan kartoitettua osallistujamäärää.

Kaanaan rata

Kaanaan radalla jatketaan tulevanakin kesänä viime vuoden mallilla. TamMC vastaa radan kunnossapidosta, toiminnoista ja ratamaksujen/kausikorttien myynnistä. Tiedottaminen ja tiedustelut radasta kulkevat TamMC:n kautta. 

Ratamaksut

Ratamaksu tulee olla maksettuna ennen radalle menoa ja maksu tulee pystyä todentamaan pyydettäessä. Puhelimen näyttö riittää.  

Ratamaksut/kausikorttimaksut maksetaan 

          Tampereen Motocross ry tilille     TSOP      FI26 5730 0820 9400 76

Kausikortit tilataan TamMC sihteeriltä Minna Hietaselta, sihteeri@tammc.com tai p.040 5555883. Ilmoita tilatessa kuljettajan nimi, pyöräkoko ja sähköpostiosoite mihin sähköinen kortti toimitetaan

Maksa heti tilattuasi kausikorttimaksu Tampereen Motocrossin tilille  TSOP  FI26 5730 0820 9400 76. Viestiksi ”Kausikortti 2020, kuljettajan nimi, pyöräkoko”. Kausikortti toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä ja erikseen pyydettäessä laminoituna korttina.

HUOM!

Tampereen Motocrossilla on erilliset tilit jäsenmaksuja ja ratamaksuja varten. Olettehan tarkkoina, että maksut ohjautuvat oikeille tileille. 

  • Ratamaksut ja kausikortit:       FI26 5730 0820 9400 76
  • Jäsenmaksut:                             FI65 5732 2620 2394 18

Kesän toiminta

Suunnitelmien mukaan Kaanaan rata avautuu ympäristöluvan mukaisesti 1.5.2020 klo 12. 

Huom! Korona viruksesta johtuen tähän saattaa tulla muutoksia. Näistä tiedotetaan kerhon nettisivuilla ja facebookissa. 

Tulevana kautena jatketaan koulutus- ja sarjacrossitoimintaa viime vuoden malliin. Vuoroviikoin tiistaisin on sarjat/crossikoulu. Alustava kalenteri on alla, mutta seuraattehan kotisivuja ja facebookia mahdollisten muutosten osalta.

*Lisenssikuskit

Crossikoulu ja sarjacrossit ovat kaikille avoimia. Kova-ajopäivät vain lisenssikuljettajille. Ratamaksu tulee olla hoidettuna. Junnukuljettajille muistutus, että pikkuradasta ei ratamaksua. Kausikortin hankkineille ei erillistä ratamaksua.

Muistakaa seurata Tampereen Motocrossin kotisivuja (www.tammc.com) ja facebookia. Lisäksi kannattaa seurantaan laittaa Pirkanmaan crossikoulujen yhteisen sivut (www.crossikoulupirkanmaa.fi), facebookissa ´crossikoulu Pirkanmaa´. Tänne pyritään yhteisesti tiedottamaan muidenkin lähikerhojen tapahtumista sekä yhteisesti järjestettävistä koulutuksista. 

Vauhdikasta kautta 2020 kaikille toivottaa TamMC:n hallitus!  

Jätä kommentti