Leirit ja Crossikoulut 2010 ym.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 07.04.2010 12:08  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Tervehdys, ollaan tekemässä tuttavuutta crossin puolelle 9v (täyttää 10v mutta pituutta vain 133) pojan kanssa ja hommattiin 65cc KTM (vähän ajettu) aloitus kamppeeksi. Siirrytään 3 vuoden tahkoamisen jälkeen kartingin puolelta ja nyt kiinnostaisi millaista ohjattua tutustumista ja millaisella aikataululla olisi tarjolla (PJ:n kanssa vaihdoin muutaman sanan Motokeitaan tapahtumassa viime kuussa, mutta mitään päiväyksiä ei silloin ollut tiedossa). Onko leireistä, crossikouluista tai muusta kesän toimista mitään kalenteria? Lajin vaihto tuli pojan omasta halusta ja intoa olisi tällä hetkellä enemmän kuin taitoa (silmien virne kertoo kaiken pyörän päällä istuessa) ja näin ollen ohjattu toiminta oma harjoitteen lisäksi olisi poikaa, niin kuskille kuin mekaanikollekin (minulle).

fuel
Webmaster
Viestejä: 90

Kirjoitettu: 07.04.2010 21:17  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Crossikoulupäivät ja -tiedot tälle kesälle on nyt päivitettynä Toiminta-sivulle. Leiristä tulee päivämäärät, ilmoittautuminen sekä muu info ihan lähiaikoina etusivulle.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 08.04.2010 08:22  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Kiitoksia nopeasta vastauksesta!
Ihmettelin ensin, että eihän noita tietoja ole päivitetty vaan näkyvillä on 2009 tiedot, mutta kun kirjauduin sivuille sisään niin pääsin näkemään päivitetyt 2010 sivut, eli jos joku kaltaiseni noviisi katsoo sivuja niin tulee mieleen, että ei ole toimintaa, kun kausi lähestyy ja sivuilla näkyy vain 2009 tiedot. Onko virhe vai tarkoituksellista että kauden 2010 tiedot näkyy vain sisään kirjautuneille? Kiitokset vielä noista crossikoulu- ja sarajacrossipäivistä sekä toivottavasti leirin ajankohta selviää pian.:)

fuel
Webmaster
Viestejä: 90

Kirjoitettu: 08.04.2010 09:30  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Uudet tiedot pitäisi näkyä kaikille ilman sisäänkirjautumisia. F5 nappi näppäimistöltä (Päivitä) hoitaa saman homman jos jostain syystä näkyy vanhat tiedot.
 
  2019 © Tampereen Motocross ry