TALKOOTOIMINTA ?

jlehtimäki
Viestejä: 94

Kirjoitettu: 02.08.2010 22:07  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Hyvät kerhon lisenssikuljettajat, harrastelijat sekä taustajoukot.

Tällä keskustelupalstalla käydään paljon keskustelua radan kunnosta. Haluankin nyt muistuttaa kaikkia siitä, että pelkillä ratamaksuilla ei kateta kuin murto-osa niistä kustannuksista jotka syntyvät viikottaisista radan kunnostuksista, uusista toimivammista kastelujärjestelmistä, kerhon talvitoiminnasta ym. Senpä takia nämä kilpailut ovat rahallisesti hyvin merkittävät.
Nyt olisi se tilaisuus jolla edesauttaa kerhon ja Kaanaan radan hyvinvointia ja kehittämistä. Jos yli 500 jäsenen kerhosta ei saada edes 30 ratatuomaria kilpailuihin, niin täytyy vain ihmetellä.
Kun ei lajin harrastajista eikä vanhemmista tunnu löytyvän riittävästi talkoilijoita, niin olisiko huono ajatus jos MXB, MXJ ja MXV kuljettajia tulisi liputtamaan lauantaina ? Onhan meillä A-kuljettajiakin tulossa liputtamaan sunnuntaina.
Toiveeni olisikin saada onnistuneet kisat aikaan, eikä kilpailuiden turvallisuuspäällikkö Kalle Riihikoskenkaan tarvitsisi menettää yöuniaan ratatuomareita miettiessään.

Tämä on henkilökohtainen mielipiteeni kerhon tämän hetkisestä talkootoiminnasta.
Muokattu: 09.08.2010 10:55, muokkaaja: jlehtimäki, muokattu 1 kerran.

jkeljo
Viestejä: 1

Kirjoitettu: 03.08.2010 22:15  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Olen kyllä puheenjohtajan kanssa samaa mieltä että ei voi kuin ihmetellä vähäistä talkoihin osallistumista. Kisat ovat todella lähellä ja hommaa on vielä paljon,saati että olis riittävästi liputtajia ynm.ilmoittautunut.Kastelujärjestelmästäkin on valitettu jo kyllästymiseen asti ja nyt kun sellainen on hommattu niin ei viitsitä tulla auttamaan asennuksessa.Koitetaas nyt kaikki TSEMPATA.
t.Tiina Mäkinen
 
  2019 © Tampereen Motocross ry