oikea???


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 28.02.2008 17:13  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Mikä noista on oikea jäsen maksu kaavake jos ajaa lisenssillä vai onko väliä??? Vastauksia kiitos nopeasti...

fuel
Webmaster
Viestejä: 90

Kirjoitettu: 29.02.2008 18:47  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Tarkoitatko jäsenmaksua vai kausikorttia Kaanaaseen?

Jäsenmaksu
Jäsenmaksut kaudelle 2008 pysyvät samoina mitä 2007, eli ovat 15e henkilökohtainen tai 25e perhejäsenmaksu, riippumatta siitä onko harrastelija vai kisakuski, tai millä lisenssillä ajaa. Jäsenmaksukaavakkeen saa sieltä omista jäsentiedoista ylhäältä, pitää olla niillä kerhon tunnuksilla kirjautuneena. Saman henkilökohtaisen kaavakkeen postitin jäsenkirjeen mukana niille jotka eivät sitä olleet vielä omatoimisesti ottaneet netistä ja maksaneet.

Kausikortti Kaanaaseen
Ratamaksupalvelu nettiin on vielä kesken, avaan sen ensi viikolla kun saan sen valmiiksi ja testattua. Sieltä voi sitten tilata kerhon omat lisenssikuskit, muut jäsenet sekä kerhoon kuulumattomat ajajat kausikorttinsa.

Nollan euron tilisiirtoja kun ei jäsenkirjeeseen oikein voi laittaa ja tiedossa ei ole ketkä ajaa milläkin lisenssillä niin nämä on hoidettava itse sitten netin kautta.

Jotta pystyt tilaamaan jäsenille tarkoitetun kortin, tulee sinun olla kirjautunut sivuille niillä tunnuksilla joilla pääset muokkaamaan jäsentietojasi. Laitoin ne muistutuksena siihen jäsenkirjeeseen mukaan, kun ne tuntuu vähän kaikilla olevan hukassa.
 
  2019 © Tampereen Motocross ry