Toiminko oikein??

PasiS
Viestejä: 2

Kirjoitettu: 18.07.2008 00:37  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Terve kaikille!

Kertokaapas te viisaammat, olenko toiminut oikein.
Kuulin, että Kaanaan lasten-rataa saa käyttää kertakorvausta vastaan ilman, että kuuluisi mihinkään kerhoon, tai muuhun vastaavaan. Tästä innostuneena otin poikani (5v.) ja hänen mönkijänsä mukaan, ja saavuin paikalle. Kahviossa ilmoitin, että ratamaksu pitäisi maksaa, ja 10 euroa siitä perittiinkin.
Kaikki sujui moitteetta, ja hauskaa olikin...
Toisella kerralla meille sitten ilmoitettiinkin (kahviossa), että lasten-rata ei maksa mitään. Kummastelin asiaa, ja meille sanottiin, että jos joku kysyy, niin kerromme, ettei rahaa huolittu, vaikka tyrkytinkin. Hauskaa oli edelleenkin, mutta mieltäni jäi askarruttaan se, että onko lasten-rata ilmainen johonkin kerhoon kuuluvalle, vai kaikille??
Tarkoitus ei ole hyväksikäyttää mitään tahoa, ja liityn tarvittaessa kerhoon/yhdistykseen, jos se sitä vaatii, tai vastaisuudessa maksan ratamaksun jos se sitä vaatii.
Jos radan käyttö vaatii liittymistä johonkin, niin voisiko joku laittaa infoa, kuinka sellaisen jäsenyyden voisi saada, ja mitä siihen vaaditaan.

Sitten...
Saahan lasten-radalla ajaa mönkijällä? (lapsen ohjastamana)
Onko lasten-radalle ikärajaa? (ala/ylä)

Luin tuolta toisaalta, että valvontaa tullaan lisäämään varsinkin lasten-radalla väärin käytösten vuoksi, joten toivotaan, etten ole rikkonut mitään säädöksiä.

Kiitos, jos vastauksia/neuvoja saan.
T: Pasi

jlehtimäki
Viestejä: 94

Kirjoitettu: 21.07.2008 16:15  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Lasten radalla ei ole ratamaksua, eikä välttämättä tarvitse liittyä kerhon jäseneksi. Rata on vapaasti kaikkien pikkuharrastajien käytössä, myös pikkumönkijöillä ajavien.
Kunhan kaikki muistaa, että myös pienimmissäkin moottoriajoneuvoissa on oltava liikennevakuutus.

PasiS
Viestejä: 2

Kirjoitettu: 30.07.2008 17:03  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Kiitos vastauksesta.
On hienoa, että on rata, joka soveltuu pienemmillekkin kuskeille. Nuo vakuutus asiat on ollut kunnossa, heti kun laite hankittiin.
 
  2019 © Tampereen Motocross ry