Taas siitä liikennevakuutuksesta tositapauksessa


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 01.08.2008 16:59  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Poika kaatui pöytähyppyrin jälkeen ja vasemman kären toinen ranteeseen tuleve luu meni poikki. Hatanpään kautta taysiin. Koopiikeillä nukutuksessa keskussairaalassa korjatiin 24 tuntia turmasta ja ainakin kahden kuukauden kielto urheiluun ja rosin ajoon. No toistaiseksi liikennevakuutuksesta mennyt kaikki kulut ja sairaala laskutkin suoraa yhtiölle vienti ja hakumatkojen sekä tarkastuskäyntien kilometrit korvataan 0.44 sentiä kilometri sekä myös ensiavussa leikatuista ajopaidasta ja panssarista noin 85 prosentin korvaus hankinta hinasta. Eli liikennevakuutus toimi ainakin meidän kohdalla tosin olisi myös tapaturmavakuutus maksanut samanlailla ilman omavastuuta. Siispä kannattaa pitää vakuutuksia vaikka vähän turhaakin. Pääasia on että poika on kunnossa ja kovaa vauhtia paranemassa tän kuun lopulla kipsi poistetaan ja tarkastetaan käsi. Eikä ainakaan vielä ole sanonut itseään irti motocrossista vaikka tän kesän ajot taitaakin olla ajettu. Tällä hetkellä liikennevakuutuksen hinta itselläni 130¤ vuodessa mutta luulempa että maksut mousevat hiljalleen ainakin vauhdikaimissa lajeissa.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 02.08.2008 08:41  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Mistä yhtiöstä teillä on vakuutus?

Itse kun kyselin Nordeasta rossipyörän vakuutuksesta sanoivat, että vakuutus korvaa ainoastaan kolarissa toiselle kuskille ja toisen kuskin pyörälle aiheutuvat vahingot. Ei siis korvaa jos ite vedän lipat ja katkon luitani.

Ja oma tapaturmavakuutuskaan ei korvaa moottoriurheilusta johtuvia vammoja. Taitaa olla meikän vakuutusasiat huonossa jamassa.

Tässä vakuutusasiassa voisi muuten TamMC ojentaa auttavan kätensä ja neuvotella jonkun luotettavan vakuutusyhtiön kanssa diilin, jolla TamMC:n jäsenet saisivat vakuutuksen pyörälleen ja itselleen sopivaan hintaan. Ainakin muissa urheilulajeissa on moinen onnistunut, niin miksei rossissa.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 02.08.2008 13:12  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Kysyppä niiltä että eikös liikennevakuutus jopa rekisteröimättömän moottoriajoneuvon liikenne vakuutus korvaa aina ensisijaisesti henkilövahingot ja vastapuolen aineelliset vahingot. Ei minunkaan yhtiö korvaa kilpailutilanteessa sattuneita vahinkoja niitä varten pitää ottaa erikseen lisenssi. Niin se minun yhtiö on lähivakuutus uusi kumpanuus minulla alle puoli vuotta mutta tähän asti ainakin toiminut hyvin. Ja mitä siihen tapaturmavakuutukseen tulee niin kyllä kai se korvaa nimen omaan tapaturmista aiheutuneet vahingot, tosin poikani ei ole täysiikäinen, usein vielä tapaturmissa omavastuu nolla sairastapauksissa sitten on jo omavastuukin siis lapsilla. Itse kun liikennevakuutusta protestoin ja asioista luin niin minä ymmärsin että se rekisteroimättömien ajoneuvojen liikennevakuutus on ihan lakisääteinen ja pakollinen juttu vaikka kotipihassa vaan ajelis.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 11.08.2008 19:32  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Liikennevakuutus korvaa normaali ajossa tapahtuneet vahingot. Itselläni meni nilkka toukokuussa ja maksaa hoitokulut ja ansio menetykset koko 5kk ajalta ja korvas työn antajalle sen jo maksamat sairaspäivät.
Tarkkaa korvaus tietoa en ole vielä saanut mutta luultavasti korvaa rikkoutuneet ajovarusteet. Mutta jos ei niin kotivakuutus korvaa ne ainakin.
Edelleen sitä mieltä että vakuutus on korvannut itsensä nyt moninkertaisena takaisin kuin mitä olen siitä tähän mennessä maksanut.
 
  2019 © Tampereen Motocross ry