Ison radan minimini ja 85cc ajo ajoista keskiviikoisin ja lauantaisin


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 27.10.2008 17:19  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Tähän alkuun heti että itselläni ei ole ollut mitään ongelmia kyseisistä ajoista mutta, olen kuullut että siellä on ajeltu isommillakin pyörillä näinä aikoina kun on ollut yksikin pienempi radalla.

Jos radalla kyltissä ja netissä lukee että
Iso rata vain minimineille ja 85cc -pyörille
Ke 16.00 - 20.00
La 10.00 - 14.00

miten on mahdollista että ne isommat sinne ovat menneet ajelemaan? Nyt kun talvi on tulossa ja ajoajat ovat paljon lyhempiä niin kaikki jotka eivät osaa lukea tai käyttää nettiä niin nyt talvenaikana on aikaa opetella. Joku lukutaitoinen perheenjäsen voisi vähän auttaa. Kaikkihan vissiin on sitä mieltä että urheilussa on yhteisesti sovittuja sääntöjä joita tulee noudattaa vaikka ne ei kaikkien mielestä hyviä olisikaan.

Ja jos joku kerkiää niin voishan mullekkin talvenaikana opettaa että missä niitä pilkuja ja pisteitä käytetään ja muutenkin karsia noita kirjoitusvirheitä kun ei oikein toi koulu aikanaan kiinostanut mutta toivotaan että tulevat polvet innostuis vähän enempi opiskelusta.

Ja vielä tähän loppuun ensikautta ajatellen olis kiva kun rata olis vähän paremmassa kunnossa näiden miniminien ja 85cc pyörien isoratavuorolla. Tänävuonna ottaen huomioon radankäyttömaksun korotukset rata oli hieman ala-arvoisessa kunnossa, tosin jos kalusto hajoaa niin sille ei voi mitään, mutta jos oikein ajomiesten takia rataa lanataan harvemmin niin mistäs niitä ajomiehiä lisää saadaan jos rata on siinä kunnossa ettei sinne aloittelijat halua eikä uskalla mennä???

että tämöttii täl kerttaa

Myytävänä muuten -89 1000cc yamaha virago 3500¤
-86 750cc kawasaki gpz r tarjoa

Ostetaan 1990-1994 japanialainen 250cc crossi pyörä kunhan hinta on riitävän alhainen en maksa nettimoton pyyntejä en sitten millään. 0503517117

Meinas unohtua hauskaa syksyn jatkoa
Muokattu: 27.10.2008 21:14, muokkaaja: , muokattu 2 kertaa.

jadamsson
Viestejä: 10

Kirjoitettu: 02.11.2008 14:02  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Muokattu: 02.11.2008 14:27, muokkaaja: jadamsson, muokattu 1 kerran.

jlehtimäki
Viestejä: 94

Kirjoitettu: 02.11.2008 21:49  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Kyllä kyseiset pro ja muut isojen pyörien kuljettajat ovat toimineet väärin, säännöt ovat luonnollisestikin samat KAIKILLE. Pyritään löytämään ennen seuraavaa kesäkautta ratkaisu ajoaikoihin, joka palvelisi mahdollisimman hyvin kaikkia ja kaiken tasoisia kuljettajia.


Viestejä: 0

Kirjoitettu: 03.11.2008 08:45  Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Omalta kantilta katsottuna nämä pienten ajoajat ovat olleet juuri oikeilla paikoilla. Viikolla olisi melko vaikea tulla aikasempaan ajankohtaan radalle ja lauantai aamu ja päivä ovat parhaimpia ajankohtia nuorille kuljettajille. Ja jos joku valittaa syrjinnästä niin kaanaan ratahan oli isoille auki noin 49 tuntia viikossa ja pienille 8 tuntia eli prosentteina pienet vei isojen ajoaikaa 14% Kun alkuvuoden ratamaksujen noususta johtuneissa keskusteluista ymärsin että tammc:n lisenssi kuskit saavat ajaa ilman ratamaksua (ymärrettävän syyn vuoksi) niin tuskin kenenkään tarvitsee puhua mistään syrjinnästä. Pienten päivinä kanattaisi isompien käydä muilla radoilla reenaamassa vaihtelun vuoksi tai sitten tulla oikeaan aikaan kaanaaseen. Ja mitä niihin ensivuoden pienten aikoihin tulee niin en näkisi mitään syytä miksi niitä tulisi muuttaa, vaihtaa, pidentää tai lyhentää. Onhan se taivahan tosi että jos on muutama kuski radalla vetämässä "kisa" vahtia niin vaikea sinne on aloittelevan 85:sen mennä saati vastuuta tuntevan vanhemman edes päästää. Ja nyt kaikki kehittämään suvaitsevaisuuttaan niin ens kesänä varikkoaluekin on pelkkää hymyä.

jlehtimäki
Viestejä: 94

Kirjoitettu: 03.11.2008 10:07  Vastaa viestiin lainauksellaLainaa Takaisin ylösYlös
Alkuvuodesta pidetään jälleen TamMC:n vuosikokous, jossa keskustellaan ja pitkälti päätetäänkin kerhon ja Kaanaan radan asioista. Kehitys ja muita ehdotuksia kokoukseen vietäväksi voi lähettää os..
Tervetuloa kokoukseen, virallinen kokouskutsu lähetetään kaikille jäsenille lähempänä kokousta.
 
  2019 © Tampereen Motocross ry