Tekniikka tiistait

TEKNIIKKA TIISTAIT 2024

Aloitus: 18:00

Tiistai  21.5.2024
Tiistai  4.6.2024
Tiistai  23.7.2024
Tiistai  6.8.2024
Tiistai  27.8.2024

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan täällä sekä Facebook sivuilla.

Tekniikka tiistai valmennukset.
 
Tekniikka tiistain motocross valmennukset on tarkoitettu kaiken tasoisille ja ikäisille motocross ja enduro harrastajille kerhosta riippumatta.
 
Tavallisesti kuskit jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään, pyöräkoon ja taitotason mukaan. Aloittelevat kuskit voivat ajaa tasaisella hiekkakentällä ja perehtyä esim. jarruttamiseen ja kääntymiseen. Hieman kokeneemmat ajavat pikkurataa jossa on helppoja hyppyreitä ja mutkia. Kilpakuljettajat ja kokeneemmat kuljettajat menevät isolle radalle.
 
Kuskit ajavat radan tiettyä osaa ensin omaan tyyliinsä. Kun valmentaja on nähnyt miten homma luonnistuu, hän pysäyttää koko ryhmän ja neuvoo/näyttää kuinka kyseinen kohta kannattaisi ajaa ja mitä parannettavaa kullakin kuskilla on. Samalla voi kysyä neuvoa jos ajaminen tuntuu jostakin syystä hankalalta. Usein parannettavaa löytyy ajolinjasta, ajoasennosta, kaasun ja kytkimen käytöstä, jarruttamisesta jne. 
 
Ennen valmennusta kannattaa käydä ajamassa rataa ja ottamassa alkulämmöt. 
Valmennus koostuu perinteisesti kahdesta vajaan tunnin mittaisesta jaksosta joiden välissä on huolto / juomatauko. Yhdessä jaksossa perehdytään noin kolmeen perättäiseen radan kohtaan jolloin niistä muodostuu pidempi kokonaisuus.
 
Kuskien huoltajat pääsevät seuraamaan valmennusta läheltä ja ovatkin yleensä valmiina juomapullojen kanssa kun valmentaja pysäyttää ryhmän.
 
Valmentajina on toimineet mm. Haavisto Jere, Lehtimäki Niko, Siro Tomi, Kauppinen Jaakko, Kauppinen Johannes, Ahola Henry , Nikkilä Jussi

Tekniikka tiistain hinnat:

  • TamMC:n lisenssi kuljettajille 0€
  • TamMC:n jäsenille 10€
  • Ei jäsenille 15€
Hinnat sisältävä ratamaksun!